ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΩΝ ΑΕΡΑ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Τεχνολογία καταλύτη AHPCO
(προηγμένη ενυδατωμένη φωτοκαταλυτική οξείδωση)

AHPCO-Technology-Icon

 

Μόνο η AirOasis χρησιμοποιεί αποκλειστικά αυτή την τεχνολογία, η οποία αρχικά κατασκευάστηκε από τη NASA για την αποστείρωση των διαστημικών της σταθμών.

Η τεχνολογία AHPCO είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αποστείρωσης αέρα που δεν εξολοθρεύει απλά τις οσμές αλλά στην πραγματικότητα καθαρίζει τον αέρα από μούχλα, βακτήρια, ιούς, χημικά αέρια και αλλεργιογόνα. Το μυστικό είναι η προηγμένη ενυδατωμένη φωτοκαταλυτική οξείδωση που καθαρίζει τον αέρα από τοξικά και παθογένειες με δύο τρόπους. 1ον) Παράγει φως σε συγκεκριμένο μήκος κύματος που σκοτώνει τα μικρόβια, τις εστίες μούχλας, τα βακτήρια και τους ιούς. 2ον) Φωτόνια από τη λάμπα υπεριώδους φωτός αντιδρούν με τον καταλύτη που διαμορφώνει καταλυτικά ιόντα τα οποία δρουν σαν μαγνήτης ώστε να παγιδεύουν υδρογονάνθρακες και μικρόβια έλκοντάς τα, καταστρέφοντάς τα και μετατρέπωντας τα σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό.

 

  • Η μικροβιοκτόνα λυχνία UVC καταστρέφει τα μικρόβια που περνούν μέσα από τις ακτίνες του υπεριώδους φωτός.
  • Ακτίνες φωτός από τον λαμπτήρα UVC αντιδρούν με τον καταλύτη για την παραγωγή AHPCO καταλυτικών μορίων.
  • Καταλυτικά μόρια αναζητούν και καταστρέφουν τα μόρια με βάση τον άνθρακα μετατρέποντας τα σε αβλαβές διοξείδιο του άνθρακα και νερό.

 

Τι είναι τα μόρια με βάση τον άνθρακα; Μερικά παραδείγματα είναι τα εξής:

  • Οσμές που προκαλούνται από VOC’S
  • Κάπνισμα
  • Μούχλα
  • Βακτήρια
  • Ιοί

και άλλα αεροαλλεργιογόνα…

Αυτή η επαναστατική τεχνολογία, που αναπτύχθηκε αρχικά από τη NASA, δεν βασίζεται σε φίλτρα και είναι σχεδόν ανύπαρκτο το κόστος συντήρησης. Στην πραγματικότητα, σε πολλές περιπτώσεις η AHPCO τεχνολογία μας μειώνει την μόλυνση πιο αποτελεσματικά από ένα φίλτρο ΗΕΡΑ χωρίς το υψηλό κόστος της αντικατάστασης των φίλτρων σε τακτική βάση.

Επειδή ο αέρας δεν ωθείται μέσω φίλτρων, δεν χρειάζονται μεγάλοι ανεμιστήρες απαιτώντας υψηλές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό δημιουργεί ένα εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό αποστειρωτή αέρα που λειτουργεί σε μία κλάση εξαιρετικά χαμηλής ηλεκτρικής ενέργειας όπως απαιτείται από τους περισσότερους καθαριστές αέρα.

Λειτουργεί στον αέρα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το οξυζενέ καθαρίζει και απολυμαίνει τα τραύματα.

Τεχνολογία Bi-Polar

Bi-Polar-Ionization-Technology-IconΘετικά και αρνητικά ιόντα διασκορπούνται στην ατμόσφαιρα. Θετικά και αρνητικά ιόντα δημιουργούνται από τη διάσπαση των υδρατμών που υπάρχουν στον αέρα. Οι αποστειρωτές AirOasis διασκορπούν ιόντα σε όλο τον ατμοσφαιρικό αέρα. Η μούχλα, η γλίτσα και τα βακτήρια καταστρέφονται. Ενεργά φορτισμένα ιόντα αναζητούν ρύπους για να τους διασπάσουν. Αυτοί εξουδετερώνονται μόλις τα ιόντα ενωθούν με αυτούς. Αβλαβή υποπροϊόντα των υδρατμών. Φορτισμένα ιόντα τους μετατρέπουν σε αβλαβής υδρατμούς. Η κυκλική αυτή δραστηριότητα μειώνει τη δημιουργία βλαβερών μολύνσεων στην ατμόσφαιρα.

Το Bi-Polar δημιουργεί εκκένωση κρυοπλάσματος, το οποίο περιέχει θετικά & αρνητικά ιόντα από τους υδρατμούς του αέρα. Θετικά & αρνητικά ιόντα προσκολλούνται στα σωματίδια και στα αλλεργιογόνα, όπως η σκόνη, ο καπνός, η γύρη και το τρίχωμα ζώων. Όταν τα σωματίδια μεταξύ τους ενώνονται δημιουργούν μεγαλύτερα σωματίδια με αποτέλεσμα να παγιδεύονται ευκολότερα στα φίλτρα.

Όταν τα ιόντα κάθονται στην εξωτερική επιφάνεια της μούχλας, στα βακτήρια ή στους ιούς, το υδρογόνο μετακινείται οπότε το DNA καταστρέφεται και η παθογένεια δεν αναπαράγεται.

Τα θετικά και τα αρνητικά ιόντα επιτίθενται σε οσμές και επιβλαβείς πτητικές οργανικές ενώσεις σε μοριακό επίπεδο μετατρέποντάς τα σε αβλαβή ατμοσφαιρικά αέρια, όπως το οξυγόνο το διοξείδιο του άνθρακα και τους υδρατμούς.

Η εξισορρόπηση των θετικών και των αρνητικών ιόντων εξουδετερώνουν το στατικό ηλεκτρισμό.