ΧΡΗΣΤΕΣ

Στη σύγχρονη εποχή ο άνθρωπος έχοντας την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας κατασκευάζει τα κτήρια ερμητικά κλειστά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει φυσικός αερισμός αλλά μηχανικός. Σύμφωνα με μελέτες του παγκόσμιου οργανισμού περιβάλλοντος ο εσωτερικός αέρας είναι πέντε φορές περισσότερο μολυσμένος από τον εξωτερικό και εάν υπάρχει συγκέντρωση ατόμων για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτούς αυτό το ποσοστό μπορεί να φτάσει και τις είκοσι φορές. Οι περισσότεροι από εμάς ξοδεύουμε το 90% του χρόνου σε κλειστούς χώρους. Το σύνδρομο των άρρωστων κτηρίων είναι πραγματικότητα, το οποίο διαρκώς διογκώνεται και είναι απευθείας συσχετισμένο με τα αιωρούμενα σωματίδια προκαλώντας πονοκεφάλους, ζαλάδες, κούραση, αδιαθεσία ή δύσπνοια.

Ξενοδοχεία

Στα ξενοδοχεία εκτός από τους χώρους των δωματίων μπορούν να τοποθετηθούν σε κοινόχρηστους  χώρους (εστιατόρια, χώρους υποδοχής , χώροι αισθητικής, γυμναστήρια, χώρους SPA, εσωτερικές πισίνες, αποδυτήρια και κοινόχρηστα WC ) όπου είναι οι πιο επιβαρυμένοι χώροι για την δημιουργία μικροβίων, μούχλας λόγω της αυξημένης υγρασίας.

Pet shop

Για την εξάλειψη των οσμών καθώς και την ανάπτυξη μικροβίων από τα ζώα.

Χώροι γραφείων

Με την τοποθέτηση στο χώρο των γραφείων ή με την τοποθέτησή τους στα κλιματιστικά μηχανήματα εξαλείφοντας την μετάδοση ιώσεων – μικροβίων .

Σημαντικό πλεονέκτημα των μηχανημάτων αυτών είναι η τοποθέτησή τους στα κοινόχρηστα WC.

Συντελεί ως κύριος παράγοντας για την πιστοποίηση της ποιότητας στο εργασιακό περιβάλλον (ISO).

 Ποιοτικό εργασιακό περιβάλλον συνεπάγεται αύξηση της παραγωγικότητας – αποδοτικότητας της επιχείρησης.

Χώροι αισθητικής (κομμωτήρια, nail center κλπ)

Εξαλείφει τις βλαβερές ουσίες, οσμές που υπάρχουν στο περιβάλλον από προωθητικά αέρια (λάκ, βαφές μαλλιών, βερνύκια νυχιών) καθώς και μικρόβια που αναπτύσσονται στους χώρους αυτούς.

Εκπαιδευτικά ιδρύματα – σχολεία προσχολικής αγωγής (νηπιαγωγεία)

Μειώνει την μετάδοση μικροβίων, ιώσεων και αλλεργιών. Τοποθετούνται σε μεγάλους χώρους όπως αμφιθέατρα, γυμναστήρια, κοινόχρηστες τουαλέτες.

Χώρους εστίασης (εστιατόρια, καφετέριες, bar κλπ)

Η επιχείρηση επενδύει στην ποιότητα των υπηρεσιών της καθώς και των απτών χαρακτηριστικών της για την αύξηση του κέρδους της.

Σημαντικό ρόλο στις άμεσες υπηρεσίες όπως είναι οι χώροι εστίασης έχει το άψογο περιβάλλον και η ποιότητα αυτού.

Με την εφαρμογή των μηχανημάτων διασφαλίζει το προνόμιο της παροχής ασφαλούς και υγιεινού περιβάλλοντος τόσο στο χώρο της εστίασης καθώς και στο χώρο της παρασκευής. Ο επιχειρηματίας μπορεί να το προβάλει ως μια καινοτομία για την επιχείρησή του.

Στους χώρους καπνιστών εξαλείφει τις οσμές και τον καπνό των τσιγάρων.

Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν απαιτείται συνεχόμενη χρήση εξαερισμού και παροχής νωπού αέρα με αποτέλεσμα να μην καταναλώνεται περιττή ενέργεια για τον κλιματισμό του χώρου.

Χώρους αποθήκευσης νωπών τροφίμων 

Παρέχει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία λόγω της καθυστέρησης αλλοίωσης των τροφίμων (φρούτα, λαχανικά ή κρέας) να διατηρεί τα προϊόντα του είτε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είτε μειώνοντας την ψύξη του αποθηκευτικού του χώρου. Και στις δύο περιπτώσεις το κέρδος είναι σίγουρο.

Πυρκαγιά και Πλημμύρα

Χώροι που έχουν υποστεί πυρκαγιά η αποκατάσταση των οσμών απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο χώρος είναι επιβλαβής για την υγεία των εργαζομένων οπότε η αποκατάσταση σε υγιές περιβάλλον είναι απολύτως αναγκαίο.

Με την εφαρμογή των μηχανημάτων επιτυγχάνεται σε λίγα 24ωρα.

Ένας χώρος που έχει υποστεί πλημμύρα είναι περιβάλλον που παράγει μικρόβια , μούχλα και βλαβερούς οργανισμούς. Και σε αυτή την περίπτωση με την εφαρμογή των μηχανημάτων επιτυγχάνεται σε λίγα 24ωρα.

Γυμναστήρια

Λόγω της ιδιαιτερότητας των χώρων αυτών (συγκέντρωση πολλών ατόμων με επιβαρυμένο περιβάλλον λόγω της ανάπτυξης θερμοκρασιών, υγρασίας, μικροβίων, κοινής χρήσης μηχανημάτων, αποδυτηρίων και γενικότερα όλων των χώρων) κρίνεται απαραίτητη η εφαρμογή των μηχανημάτων.

Στην εποχή των νέων τεχνολογιών – καινοτομιών η επένδυση σε τέτοιου είδους εφαρμογές αποφέρει άμεσο κέρδος  προβάλλοντας την παροχή αυτή στους πελάτες του.

Αυτοκίνητα

Τοποθετούνται σε ΙΧ για προσωπική χρήση ώστε να αποστειρώνει το αυτοκίνητο τους αεραγωγούς καθώς και το air condition του αυτοκινήτου.

Για ταξί και λεωφορεία στα οποία οι επιβάτες εναλλάσσονται διαρκώς χρησιμοποιείται η εφαρμογή των μηχανημάτων για την εξάλειψη των μικροβίων – ιώσεων – οσμών καθιστώντας την παροχή πολύτιμη για τους πελάτες καθώς και για τον οδηγό.